Home » Administratie » Începe Festivalul Verii – De mâine, chef și voie bună la Bârlad

Începe Festivalul Verii – De mâine, chef și voie bună la Bârlad

Timp de patru zile bârlădenii își pot dezmorți mușchii și descreți frunțile pe ritmurile muzicii lui Pepe și Daniel Iordăchiaie.

De mâine, timp de patru zile, la Bârlad se va desfășura „Festivalul Verii”, o tradiție estivală statuată de primarul Constantin Constantinescu, în urmă cu zece ani.

Prin urmare, bârlădenii (și nu numai) sunt așteptați până pe 3 august să petreacă în Piața „Sfântul Ilie”, la mici, pastramă, pui la rotisor și bere din belșug.

Pe scena festivalului vor urca atât trupe locale, cât și soliști de renume din țară. Seara de joi este rezervată concursului de karaoke, dar și unui spectacol în care vor evolua trupe și soliști locali.

Vineri, 1 august, concursul karaoke va continua, iar seara vor cânta Silvia Ene și Daniel Iordăchioaie. Seara de sâmbătă le va prilejui bârlădenilor mult așteptata întâlnire cu Pepe. Pe scenă va mai urca și Mădălina Lefter, fostă participantă la concursul X Factor.

Finalul festivalului va fi pe 3 august când va avea loc un concert susținut de Liviu Teodorescu, fost concurent la Vocea României. Distracția va continua alături de soliștii Adda și Shift.

În afară de muzică, bârlădenii vor avea la dispoziție, în special pentru cei mici, un parc de distracții, dar și nelipsitele expoziții cu vânzare ale unor meșteri populari veniți din cele mai îndepărtate col;țuri ale țării. (D. P.)

Timp de patru zile bârlădenii își pot dezmorți mușchii și descreți frunțile pe ritmurile muzicii lui Pepe și Daniel Iordăchiaie. De mâine, timp de patru zile, la Bârlad se va desfășura „Festivalul Verii”, o tradiție estivală statuată de primarul Constantin Constantinescu, în urmă cu zece ani. Prin urmare, bârlădenii (și nu numai) sunt așteptați până pe 3 august să petreacă în Piața „Sfântul Ilie”, la mici, pastramă, pui la rotisor și bere din belșug. Pe scena festivalului vor urca atât trupe locale, cât și soliști de renume din țară. Seara de joi este rezervată concursului de karaoke, dar și unui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: