Home » Invatamant » Locuri neocupate la clasa pregătitoare

Locuri neocupate la clasa pregătitoare

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, din totalul de 4.057 de locuri disponibile la clasa zero pentru anul școlar 2014-2015, la sfârșitul celor două sesiuni de înscriere au mai rămas 613 locuri neocupate. Astfel, părinții doritori să își înscrie copiii la clasa pregătitoare o pot face în lunile ce au mai rămas până la începerea anului școlar.

În județ sunt 116 școli în care sunt clase pregătitoare, 83 fiind din mediul rural și 33 din mediul urban. În cadrul acestora, sunt 232 de clase de elevi, dintre care 226 tardițional, trei clase de învățământ special și trei clase de step by step. Școlile care au clase de step by step din județ sunt Școala generală nr. 3 „Constantin Parfene” din Vaslui, Școala generală nr. 8 „Alexandra Nechita” din Vaslui și Școala gimnazială nr. 8 din Bârlad. (Roxana NĂSTASĂ)

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, din totalul de 4.057 de locuri disponibile la clasa zero pentru anul școlar 2014-2015, la sfârșitul celor două sesiuni de înscriere au mai rămas 613 locuri neocupate. Astfel, părinții doritori să își înscrie copiii la clasa pregătitoare o pot face în lunile ce au mai rămas până la începerea anului școlar. În județ sunt 116 școli în care sunt clase pregătitoare, 83 fiind din mediul rural și 33 din mediul urban. În cadrul acestora, sunt 232 de clase de elevi, dintre care 226 tardițional, trei clase de învățământ special și trei clase de step…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile