Home » Justitie » Minori cercetați pentru furt din locuințe

Minori cercetați pentru furt din locuințe

În noaptea de 25 spre 25 iulie, vasluienii Cosmin T și Ionuț C, ambii de 16 ani, au pătruns prin efracție în locuința unei femei, de unde au sustras un televizor și un calculator în valoare de 1.500 de lei. Bunurile sustrase au fost ulterior recuperate de către polițiști și predate femeii vătămate.

În decursul cercetărilor, polițiștii au descoperit că cei doi tineri au mai comis două furturi cu ceva timp în urmă. În noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, aceștia au mai sustras niște unelte electrice și o butelie de aragaz din locuința unei persoane, prejudiciul fiind recuperat parțial. Cei doi sunt bănuiți și de comiterea altor furturi, însă pentru acest fapt polițiștii efectuează cercetări în continuare.

Unul dintre minori, T. Cosmin, a fost reținut de polițiști pe o perioadã de 24 ore, fiind cercetat pentru douã infracțiuni de furt calificat și o infracțiune de complicitate la furt calificat. (Roxana NĂSTASĂ)

În noaptea de 25 spre 25 iulie, vasluienii Cosmin T și Ionuț C, ambii de 16 ani, au pătruns prin efracție în locuința unei femei, de unde au sustras un televizor și un calculator în valoare de 1.500 de lei. Bunurile sustrase au fost ulterior recuperate de către polițiști și predate femeii vătămate. În decursul cercetărilor, polițiștii au descoperit că cei doi tineri au mai comis două furturi cu ceva timp în urmă. În noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, aceștia au mai sustras niște unelte electrice și o butelie de aragaz din locuința unei persoane, prejudiciul fiind recuperat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: