Home » Justitie » Avansări în grad la ISU Vaslui

Avansări în grad la ISU Vaslui

1 august a fost o zi fericită penru 35 de cadre de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” Vaslui. Pompierii vasluieni care și-au îndeplinit stagiul au fost avansați în grad. Patru dintre ei au fost avansați de la gradul de plutonier adjutant la cel de plutonier adjutant șef, douăzeci de plutonieri majori au trecut la gradul de plutonier adjutant, alți 10 pompieri au ajuns plutonieri majori și unul a trecut de la gradul de sergent, la cel de plutonier. Dintre aceștia, 17 fac parte din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui, de la Detașamentul Bârlad au fost avansați nouă subofițeri și șapte aparțin Secției de Pompieri Huși.

“În cariera unui militar, pe lângă înaintarea în funcție, înaintarea în grad este un eveniment foarte important în viață, care rămâne în memorie ca un moment de referință”, a spus colonelul Neculai Olaru, cu ocazie ceremoniei de avansare.

1 august a fost o zi fericită penru 35 de cadre de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” Vaslui. Pompierii vasluieni care și-au îndeplinit stagiul au fost avansați în grad. Patru dintre ei au fost avansați de la gradul de plutonier adjutant la cel de plutonier adjutant șef, douăzeci de plutonieri majori au trecut la gradul de plutonier adjutant, alți 10 pompieri au ajuns plutonieri majori și unul a trecut de la gradul de sergent, la cel de plutonier. Dintre aceștia, 17 fac parte din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui, de la Detașamentul Bârlad au fost avansați nouă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: