Home » Social » Creme tartinabile cumparate sau facute acasa? (P)

Creme tartinabile cumparate sau facute acasa? (P)

De fapt ce sunt cremele tartinabile? Sunt orice fel de creme care se pot unge pe paine sau pe orice alt tip de suport carbohidrat sau inlocuitor. Putem vorbi de creme tartinabile dulci sau sarate. Astfel, putem sa ne gandim la dulciuri sau la aperitive. Oricum, nu s-au mai vazut astfel de creme calde. Asa ca gustarile reci sunt pline de creme tartinabile din diferite ingrediente.

Unele creme sunt pe baza de lactate, altele sunt pe baza de maioneza, altele sunt din legume, altele sunt pateuri, in functie de gusturi si de sortimente. Daca optati pentru cremele gata facute, trebuie sa stiti ca acestea vin atat ambalate in borcane, cutii sau alt tip de recipiente, cat si la vitrinele asistate din magazinele mari, la vrac. In Iasi, creme tartinabile de calitate si foarte diversificate gasiti in magazinul Selgros.

Insa, daca preferati sa va creati acasa creme tartinabile, atunci veti gasi foarte multe retete pentru acestea, unele mai usoare, altele mai grele, de diferite tipuri si pentru diferite gusturi. Acestea pot fi:

  • humus de diferite tipuri

  • crema de urda

  • creme de branza in diferite variante (cu maioneza, cu ierburi, cu diferite tipuri de branza)

  • pateuri din carne sau din ficat

  • creme de linte in combinatie cu alte ingrediente (ex: nuci)

  • creme de avocado cu alte ingrediente (aici se poate experimenta foarte mult pentru ca avocado are un gust relativ neutru si se combina foarte bine cu multe arome)

  • unt de arahide facut acasa

  • guacamole

  • tapenade

  • salate de icre.

Orice varianta ati alege, rezultatul este acelasi. Puteti sa combinati creme cumparate cu cateva ingrediente in plus si sa ajungeti la cu totul alt rezultat. In cele din urma, gustul conteaza si cum va pica bine. Si nu uitati de toate cremele dulci pe care le puteti cumpara sau face. Intotdeauna este loc pentru desert.

Selgros Iasi

Produse alimentare si nealimentare

Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi,700711, RO

Tel: 0232 306 000

Fax 0232 306 199

De fapt ce sunt cremele tartinabile? Sunt orice fel de creme care se pot unge pe paine sau pe orice alt tip de suport carbohidrat sau inlocuitor. Putem vorbi de creme tartinabile dulci sau sarate. Astfel, putem sa ne gandim la dulciuri sau la aperitive. Oricum, nu s-au mai vazut astfel de creme calde. Asa ca gustarile reci sunt pline de creme tartinabile din diferite ingrediente. Unele creme sunt pe baza de lactate, altele sunt pe baza de maioneza, altele sunt din legume, altele sunt pateuri, in functie de gusturi si de sortimente. Daca optati pentru cremele gata facute, trebuie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile