Home » Social » S-a înecat în ștrand

S-a înecat în ștrand

Un adolescent de 14 ani a murit, duminică după-amiază, după ce s-a înecat în bazinul Ștrandului Municipal din Vaslui, în zona în care adâncimea depășește cinci metri.

Incidentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 chiar de salvamarul bazinului. El a văzut că adolescentul a intrat în apă împreună cu alți doi tineri, dar de ieșit au ieșit numai aceștia din urmă.

“Salvamarul ștrandului Municipal a observat că în apă au intrat trei copii și au ieșit numai doi. Inițial, s-a crezut că și celălalt copil a ieșit și s-a rătăcit prin mulțime, deoarece la ștrand era foarte multă lume. Bărbatul a anunțat dispariția copilului la numărul de urgență 112. Se fac cercetări pentru a fi identificați minorii care îl însoțeau pe băiatul înecat, pentru a se stabili cum s-a produs incidentul. Cadavrul urmează să fie transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) spun că incidentul a fost anunțat cu întârziere, motiv pentru care nu s-a mai putut face nimic.

“Din păcate, incidentul a fost anunțat cu întârziere. La fața locului s-a deplasat un echipaj de scafandri, care a scos imediat copilul. Echipajul medical alocat la acest caz a constatat decesul copilului”, a declarat căpitanul Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Adolescentul care și-a pierdut viața ieri, în bazinul ștrandului, urma să înceapă din toamnă cursurile la Colegiul Economic “Anghel Rugina” Vaslui. Părinții săi nu înțeleg cum a fost posibilă o asemenea tragedie. Mama băiatului a leșinat când a văzut trupul neînsuflețit al puiului ei, ea primind îngrijiri medicale din partea echipajului ambulanței.

Un adolescent de 14 ani a murit, duminică după-amiază, după ce s-a înecat în bazinul Ștrandului Municipal din Vaslui, în zona în care adâncimea depășește cinci metri. Incidentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 chiar de salvamarul bazinului. El a văzut că adolescentul a intrat în apă împreună cu alți doi tineri, dar de ieșit au ieșit numai aceștia din urmă. “Salvamarul ștrandului Municipal a observat că în apă au intrat trei copii și au ieșit numai doi. Inițial, s-a crezut că și celălalt copil a ieșit și s-a rătăcit prin mulțime, deoarece la ștrand era foarte…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: