Home » Justitie » S-a nenorocit din cauza vitezei

S-a nenorocit din cauza vitezei

Un tânăr din Fruntișeni este la un pas de a-și pierde viața din cauză că a condus un moped în mod inconștient: cu viteză și fără a deține permis de conducere.

Un tânăr din comuna Fruntișeni aproape că s-a făcut praf și pulbere, iar viața sa atârnă acum de un fir de păr din cauza propriei inconștiențe. Tânărul, pe nume Dorin Luncă, în vârstă de 17 ani, a ajuns la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” cu răni grave la cap, în zona feței și la torace, după ce s-a răsturnat cu mopedul. Starea lui s-a agravat considerabil în cursul dimineții de ieri, așa încât cadrele medicale au decis transferul tânărului cu un elicopter SMURD la Iași.

Pe moped, în spatele băiatului, se mai afla și un prieten, Vădean Alexandru, de 18 ani, care a ajuns, de asemenea, pe mânile medicilor, cu traumatisme cranio-faciale și răni la umăr.

Mopedul era condus cu o viteză amețitoare chiar de Dorin Luncă, pe un drum din Fruntișeni, la 3 noaptea. Într-o curbă, a scăpat controlul autovehicolului și cei doi au fost aruncați cu violență pe câmp.

Tânărul Luncă nu avea carnet de conducere, iar mopedul nu era înmatriculat, așa încânt, în momentul de față polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni: conducere fără a poseda permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă. (S.M.)

Un tânăr din Fruntișeni este la un pas de a-și pierde viața din cauză că a condus un moped în mod inconștient: cu viteză și fără a deține permis de conducere. Un tânăr din comuna Fruntișeni aproape că s-a făcut praf și pulbere, iar viața sa atârnă acum de un fir de păr din cauza propriei inconștiențe. Tânărul, pe nume Dorin Luncă, în vârstă de 17 ani, a ajuns la Spitalul de Urgență "Elena Beldiman" cu răni grave la cap, în zona feței și la torace, după ce s-a răsturnat cu mopedul. Starea lui s-a agravat considerabil în cursul dimineții…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: