Home / Sport / Două turnee de pregătire pentru HC Vaslui

Două turnee de pregătire pentru HC Vaslui

La finele săptămânii trecute, echipa locală de handbal masculin HC Vaslui a participat la un turneu de pregătire, la Târgu Jiu, unde băieții antrenați de Leonard Bibirig au făcut un egal cu Timișoara (25 -25) și au obținut două victorii, cu Energia Pangurii Târgu Jiu (29 – 23) și cu CSM București (30 – 28). Aceste rezultate au clasat reprezentativa vasluiană pe prima treaptă a podiumului turneului.

Săptămâna aceasta, începând de joi, HC Vaslui va participa la un alt turneu de pregătire, la Suceava, unde va evolua împotriva formațiilor Dinamo, CSU Suceava și CSM Călărasi.

Conducerea clubului anunță că biletele pentru întreg sezonul competețional 2014 – 2015 au fost puse în vânzare de ieri. Pentru un abonament în părțile laterale ale Săli Polivalente din Vaslui, suporterii vor trebui să achite 100 lei, iar cei care vor dori să ocupe un loc în centru sălii la meciurile echipei vor trebui să plătească 150 lei. În baza abonamentelor achiziționate, suporterii voar avea acces la toate partidele de pe teren propriu disputate de HC Vaslui în Liga Națională și în Cupa României. (Andrei STESCU)

La finele săptămânii trecute, echipa locală de handbal masculin HC Vaslui a participat la un turneu de pregătire, la Târgu Jiu, unde băieții antrenați de Leonard Bibirig au făcut un egal cu Timișoara (25 -25) și au obținut două victorii, cu Energia Pangurii Târgu Jiu (29 – 23) și cu CSM București (30 – 28). Aceste rezultate au clasat reprezentativa vasluiană pe prima treaptă a podiumului turneului. Săptămâna aceasta, începând de joi, HC Vaslui va participa la un alt turneu de pregătire, la Suceava, unde va evolua împotriva formațiilor Dinamo, CSU Suceava și CSM Călărasi. Conducerea clubului anunță că biletele…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: