Home / Sport / Două turnee de pregătire pentru HC Vaslui

Două turnee de pregătire pentru HC Vaslui

La finele săptămânii trecute, echipa locală de handbal masculin HC Vaslui a participat la un turneu de pregătire, la Târgu Jiu, unde băieții antrenați de Leonard Bibirig au făcut un egal cu Timișoara (25 -25) și au obținut două victorii, cu Energia Pangurii Târgu Jiu (29 – 23) și cu CSM București (30 – 28). Aceste rezultate au clasat reprezentativa vasluiană pe prima treaptă a podiumului turneului.

Săptămâna aceasta, începând de joi, HC Vaslui va participa la un alt turneu de pregătire, la Suceava, unde va evolua împotriva formațiilor Dinamo, CSU Suceava și CSM Călărasi.

Conducerea clubului anunță că biletele pentru întreg sezonul competețional 2014 – 2015 au fost puse în vânzare de ieri. Pentru un abonament în părțile laterale ale Săli Polivalente din Vaslui, suporterii vor trebui să achite 100 lei, iar cei care vor dori să ocupe un loc în centru sălii la meciurile echipei vor trebui să plătească 150 lei. În baza abonamentelor achiziționate, suporterii voar avea acces la toate partidele de pe teren propriu disputate de HC Vaslui în Liga Națională și în Cupa României. (Andrei STESCU)

La finele săptămânii trecute, echipa locală de handbal masculin HC Vaslui a participat la un turneu de pregătire, la Târgu Jiu, unde băieții antrenați de Leonard Bibirig au făcut un egal cu Timișoara (25 -25) și au obținut două victorii, cu Energia Pangurii Târgu Jiu (29 – 23) și cu CSM București (30 – 28). Aceste rezultate au clasat reprezentativa vasluiană pe prima treaptă a podiumului turneului. Săptămâna aceasta, începând de joi, HC Vaslui va participa la un alt turneu de pregătire, la Suceava, unde va evolua împotriva formațiilor Dinamo, CSU Suceava și CSM Călărasi. Conducerea clubului anunță că biletele…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: