Home » Justitie » Accidentată pe trecerea de pietoni de un băietan cu BMW

Accidentată pe trecerea de pietoni de un băietan cu BMW

O tânără din Bârlad aproape că a fost spulberată în timp ce traversa strada regulamentar, de un puștan care nu a avut răbdare.

Maria Melnic, o tânără în vârstă de 19 ani, din Bârlad, a fost cât pe ce să-și piardă viața, luni seara, pe trecerea de pietoni. Ea traversa regulamentar strada în zona Cerbul de Aur, împreună cu o prietenă, dar pentru Robert Obreja, un tânăr de 20 ani și BMW-ul său pe care-l conducea țanțoș foc, regulile de circulație au contat mai puțin.

Fără a ține cont că în fața lui se aflau doi oameni, tânărul a trecut de-a dreptul, izbind-o pe fată în plin. Aceasta a fost aruncată câțiva metri și s-a prăbușit pe carosabil. Martorii spun că, din cauză că nu mai mișca, au crezut că tânăra a murit.

A fost transportată la spital și, în umbra controlului efectuat de medici a reieșit că accidentul nu i-a provocat răni foarte grave. Actele medicale spun că tânăra s-a ales cu o contuzie la piciorul stâng, drept pentru care nu a necesitat internare. A fost trimisă acasă după două ore.

Numai că, peste noapte, starea ei de sănătate s-a complicat. Maria Melnic s-a întors ieri la spital cu dureri cumplite de cap, amețeli și cu genunchiul foarte umflat.

„S-a acumulat o cantitate de sânge la nivelul genunchiului, mi-au scos-o doctorii cu o seringă, după care mi s-a făcut o tomografie. Ulterior mi-a fost montată o orteză la genunchi și mi s-a recomandat să merg la Iași pentru RMN. În urma consultului neurologic a reieșit că nu am nimic, mi s-au dat doar niște pastile pentru dureri și amețeli”, a declarat Maria Melnic pentru Est News.

Fata își amintește că înainte de a traversa s-a asigurat că face acest lucru în siguranță. Brusc s-a trezit în stânga ei cu un autoturism și s-a mirat foarte tare că acesta nu încetinește pentru a-i da prioritate: „A intrat în mine fără măcar să frâneze. Pe asfalt nu erau nici măcar urme de frână. Am simțit cum mă lovesc cu capul de parbriz și cum sunt aruncată pe asfalt. Știu că în mașină, altărui de el se mai afla o persoană posibil prietena lui”.

Fata ne-a mai povestit că, în cele două ore cât a stat pe patul spitalului a fost vizitată de mama băiatului care a afirmat, în mod uluitor, că „amândoi” au fost de vină.

„Am cerut să-mi răspundă cu ce am fost eu vinovată. Pentru că am traversat regulamentar? Pentru că m-am asigurat corespunzător. Chiar nu știu pe ce s-a bazat când a spus asta. Doar pe faptul că știa că vinovatul adevărat este fiul ei?”, a adăugat Maria, tânăra accidentată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest de către polițiști, iar rezultatul a fost unul negativ. Polițiștii i-au întocmit dosar de cercetare penală, tânărul riscând între șase luni și trei ani de închisoare, sau amendă penală. (D. P.)

O tânără din Bârlad aproape că a fost spulberată în timp ce traversa strada regulamentar, de un puștan care nu a avut răbdare. Maria Melnic, o tânără în vârstă de 19 ani, din Bârlad, a fost cât pe ce să-și piardă viața, luni seara, pe trecerea de pietoni. Ea traversa regulamentar strada în zona Cerbul de Aur, împreună cu o prietenă, dar pentru Robert Obreja, un tânăr de 20 ani și BMW-ul său pe care-l conducea țanțoș foc, regulile de circulație au contat mai puțin. Fără a ține cont că în fața lui se aflau doi oameni, tânărul a trecut…

Review Overview

User Rating: 4.45 ( 4 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: