Home » Social » Cadavru în râul Crasna

Cadavru în râul Crasna

Ieri după-masă, polițiștii Secției Huși au fost informați despre faptul că în râul Crasna, în dreptul localității Leoști, comuna Tătărăni, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Cercetările au arătat că victima este Petru Prepeliță, de 61 de ani, ce locuia, fără forme legale în Leoști.

“Stă de ceva vreme în Leoști și chiar în ziua când s-a întâmplat nenorocirea a primit vizita unuia dintre copii. Din câte știu, e singur și nu îl știam cu probleme de sănătate. Nu înțeleg cum s-a întâmplat. Poate că din cauza căldurii i s-a făcut rău și a căzut în apă. Râul Crasna, în dreptul localității Leoști, nu are decât 30-35 de cm adâncime și o lățime de cel mult 1,5 metri și nu putem vorbi despre înec, dar malurile sunt cam abrupte și există și posibilitatea să fi vrut să treacă apa, să fi alunecat și să se fi lovit în cădere”, a spus Doina Antohi, primarul comunei Tătărăni.

Din primele cercetări a rezultat că bărbatul nu prezintă urme de violență, iar cadavrul a fost ridicat de medicina legală care va stabili cauzele care au dus la moartea bătrânului . (A.C.)

Ieri după-masă, polițiștii Secției Huși au fost informați despre faptul că în râul Crasna, în dreptul localității Leoști, comuna Tătărăni, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Cercetările au arătat că victima este Petru Prepeliță, de 61 de ani, ce locuia, fără forme legale în Leoști. “Stă de ceva vreme în Leoști și chiar în ziua când s-a întâmplat nenorocirea a primit vizita unuia dintre copii. Din câte știu, e singur și nu îl știam cu probleme de sănătate. Nu înțeleg cum s-a întâmplat. Poate că din cauza căldurii i s-a făcut rău și a căzut în apă. Râul Crasna, în…

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 2 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: