Home / Social / S-a prăbușit malul peste el

S-a prăbușit malul peste el

Un bărbat din comuna Gârceni, în vârstă de 52 de ani, se zbate între viață și moarte după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el.

Bărbatul intenționa să facă câteva reparații la casa în care locuia și a mers spre lutăria de la marginea satului Trohan pentru a lua material de construcție de acolo. În timp ce săpa, un mal s-a surpat și tonele de pământ l-au înghițit într-o clipă. Un copil care se afla în zonă a văzut scena și a strigat după ajutor. Mai mulți localnici au sunat la 112 și au încercat să-l salveze pe bărbat. La scurt timp, un echipaj SMURD l-a preluat și l-a transportat la spital.

“Victima respira greu. Echipajul de pe salvare l-a găsit pe bărbat în stare gravă cu leziuni multiple”, spun medicii.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Vaslui susțin că, în cazul în care starea de sănătate a bărbatului va permite, va fi transferat la un spital din Iași pentru investigații suplimentare. În același timp, polițiștii au deschis o anchetă. (Roxana NĂSTASĂ)

Un bărbat din comuna Gârceni, în vârstă de 52 de ani, se zbate între viață și moarte după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el. Bărbatul intenționa să facă câteva reparații la casa în care locuia și a mers spre lutăria de la marginea satului Trohan pentru a lua material de construcție de acolo. În timp ce săpa, un mal s-a surpat și tonele de pământ l-au înghițit într-o clipă. Un copil care se afla în zonă a văzut scena și a strigat după ajutor. Mai mulți localnici au sunat la 112 și au încercat să-l salveze pe…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Pandemia de coronavirus nu a diminuat munca la negru. Inspecția Muncii nu iartă!

de Dănuț CIOBANU  În luna februarie 2020, Inspecția Muncii ...

Tinerii fermieri din satele vasluiene sunt salvatorii produselor tradiționale

Produsele tradiționale continuă să fie în atenția fermierilor vasluieni. ...

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: