Home » Invatamant » Sute de posturi complete pentru suplinitori

Sute de posturi complete pentru suplinitori

După ce, alaltăieri, s-a încheiat și cea de-a doua etapă de repartizare a candidațior pe posturile disponibile, au mai rămas de 407 posturi complete. Astfel, cei care vor să fie suplinitori pot sta liniștiți întrucât mai sunt destule locuri în județ.

Pentru a obține unul din posturile disponibile, cadrele didactice pot depune dosare în perioada 21-22 august, fiind selectați ulterior. De asemenea, cei care au dat examenul de titularizare în alți ani și vor să obțină anul acesta un post, pot să-și depună dosarele în aceeași perioadă. Posturile rămase la final, vor fi scoase la concurs de către fiecare unitate de învățământ în parte.

Până în prezent, în județ au fost repartizate 234 de cadre didactice pentru etapa de suplinire, dintre care 169 pe centrul de la Liceul „Mihail Kogălniceanu” Vaslui și 65 pe centrul de la Liceul „Emil Racoviță” Vaslui. (Roxana NĂSTASĂ)

După ce, alaltăieri, s-a încheiat și cea de-a doua etapă de repartizare a candidațior pe posturile disponibile, au mai rămas de 407 posturi complete. Astfel, cei care vor să fie suplinitori pot sta liniștiți întrucât mai sunt destule locuri în județ. Pentru a obține unul din posturile disponibile, cadrele didactice pot depune dosare în perioada 21-22 august, fiind selectați ulterior. De asemenea, cei care au dat examenul de titularizare în alți ani și vor să obțină anul acesta un post, pot să-și depună dosarele în aceeași perioadă. Posturile rămase la final, vor fi scoase la concurs de către fiecare unitate…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: