Home » Justitie » Violată de concubinul mamei

Violată de concubinul mamei

O fetiță de 13 ani, din localitatea Focșasca, comuna Tăcuta, a fost victima a două infracțiuni de viol comise chiar de către cel care ar fi trebuit să îi aibă de grijă. Reținut de polițiști, bărbatul în vârstă de 40 de ani, era concubinul mamei fetei, iar cel care a aflat de calvarul la care a fost supusă și care a anunțat polițiștii este asistentul social al primăriei din localitate.

Din investigațiile făcute, s-a stabilit faptul că Traian S. a întreținut raporturi sexuale cu minora, iar despre aceste fapte mama a aflat la sfârșitul săptămânii trecute. Infracțiunile au fost săvârșite în locuință, în timp de femeia lipsea de la domiciliu. Violatorul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat instanțelor cu propunere de arestare pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunilor de act sexual cu un minor și corupere sexuală și riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 10 ani. În același timp a au fost sesizați și asistenții sociali ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, iar mama și cei cinci copii, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, împreună cu victima violului, au fost internați într-un centru de profil. (A.C.)

O fetiță de 13 ani, din localitatea Focșasca, comuna Tăcuta, a fost victima a două infracțiuni de viol comise chiar de către cel care ar fi trebuit să îi aibă de grijă. Reținut de polițiști, bărbatul în vârstă de 40 de ani, era concubinul mamei fetei, iar cel care a aflat de calvarul la care a fost supusă și care a anunțat polițiștii este asistentul social al primăriei din localitate. Din investigațiile făcute, s-a stabilit faptul că Traian S. a întreținut raporturi sexuale cu minora, iar despre aceste fapte mama a aflat la sfârșitul săptămânii trecute. Infracțiunile au fost săvârșite…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: