Home » Justitie » Beat la volan

Beat la volan

În urmă cu două seri, pe raza localității Băcani, polițiștii care desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier au oprit un autoturism condus de către Constantin M., de 35 de ani, din Bogdana.

Deoarece șoferul emana halena alcoolică, acesta a fost testat, iar aparatul a arătat o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spitalul din Bârlad pentru prelevarea de probe bilogice necesare stabilirii alcoolemiei, dar a refuzat lucru acesta. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragere sau refuz pentru prelevarea de probe biologice a unui conducător auto pentru stabilirea alcoolemiei și riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare. (A.C.)

În urmă cu două seri, pe raza localității Băcani, polițiștii care desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier au oprit un autoturism condus de către Constantin M., de 35 de ani, din Bogdana. Deoarece șoferul emana halena alcoolică, acesta a fost testat, iar aparatul a arătat o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spitalul din Bârlad pentru prelevarea de probe bilogice necesare stabilirii alcoolemiei, dar a refuzat lucru acesta. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragere sau refuz pentru prelevarea de probe biologice a unui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: