Home » Social » Înghițit de pământ

Înghițit de pământ

Un vasluian din localitatea Slobozia, care încerca să ia lut pentru a-si repara casa, a murit acoperit de un mal de pământ. Tragedia a avut loc miercuri, când bărbatul, în vârstă de 52 de ani a fost găsit de un nepot care i-a alertat pe localnici.

Potrivit cercetărilor desfățurate de polițistii vasluieni, bărbatul se afla singur în lutăria situată în preajma unui lac din apropierea satului Slobozia, când la un moment dat, unul dintre maluri sa prăbușit peste el.

Băiatul, în vârstă de 18 ani, a încercat să-si salveze unchiul din strâmtoarea morții cu ajutorul localnicilor, dar efortul lor a fost în zadar. Bărbatul nu a mai rezistat decât până la spital, unde a murit.

Polițiști vasluieni au deschis o anchetă pentru a stabili cauza exactă a decesului. (Andrei STESCU)

Un vasluian din localitatea Slobozia, care încerca să ia lut pentru a-si repara casa, a murit acoperit de un mal de pământ. Tragedia a avut loc miercuri, când bărbatul, în vârstă de 52 de ani a fost găsit de un nepot care i-a alertat pe localnici. Potrivit cercetărilor desfățurate de polițistii vasluieni, bărbatul se afla singur în lutăria situată în preajma unui lac din apropierea satului Slobozia, când la un moment dat, unul dintre maluri sa prăbușit peste el. Băiatul, în vârstă de 18 ani, a încercat să-si salveze unchiul din strâmtoarea morții cu ajutorul localnicilor, dar efortul lor a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: