Home » Social » Pasi pentru alegerea corecta a unui laminator (P)

Pasi pentru alegerea corecta a unui laminator (P)

Laminarea este o metoda rapida si usoara de a ne proteja documentele si de a le imbunatati calitatea. Prin adaugarea acestui strat de plastic, un document dobandeste o mai mare durabilitate; in acelasi timp se bucura de un finisaj de calitate, profesional. Cu siguranta, in alegerea unui laminator, romanii pun pret pe o interfata simplasi pe fiabilitate. Investeste intr-un laminator performant, la PIN. De asemenea exista si alte criterii de care trebuie sa se tina cont. Sa le enumeramin continuarea acestui articol.

E bine ca din gama de laminatoare disponibile pentru comanda sa alegem modelul ce implineste nevoile afacerii noastre. Modul in care acestea sunt segmentate tine cont in principal de: cat de des urmeaza ele sa fie folosite; care e grosimea si marimea materialelor ce vor fi laminate. Cu cat e mai gros acesta, cu atat va fi mai versatila aparatura si cu atat va creste si numarul aplicatiilor pentru care poate fi utilizata.

 Pentru a simplifica acest proces de cautare, putem sa luam in considerare trei intrebari complexe:

1. Unde si cat de des vom folosi respectivul laminator? De raspunsul la aceasta intrebare vor fi legate si viteza de laminare, latimea de laminare, timpul de incalzire si ajustarea presiunii.

2. Ce marime si ce grosime vor avea printurile ce se doresc laminate? Aici trebuie sa luam in considerare si foliile de laminare, ce se incadreaza azi intre valori de la 25 pana la 500 microni.

3. Ce functii generale si specifice (unice) vor face procesul de laminare mai simplu sau mai eficient? Poate fi vorba atat de role optionale de embosare, cu variate texturi; de afisajul pe LCD; reglarea presiunii in mai multe trepte; diametrul rolei; latimea de laminare; consumul; tipul cutitelor laterale; de treptele de reglaj sau viteza marita de laminare.

 Pentru o gama variata de modele de laminator profesional sau comercial, cu rola la cald, cu dubla functie cald-rece sau heavy duty, este recomandat sa ne indreptam catre furnizorii de echipamente pentru industria publicitara, precum segmentul de laminator la Pin Group.

Laminarea este o metoda rapida si usoara de a ne proteja documentele si de a le imbunatati calitatea. Prin adaugarea acestui strat de plastic, un document dobandeste o mai mare durabilitate; in acelasi timp se bucura de un finisaj de calitate, profesional. Cu siguranta, in alegerea unui laminator, romanii pun pret pe o interfata simplasi pe fiabilitate. Investeste intr-un laminator performant, la PIN. De asemenea exista si alte criterii de care trebuie sa se tina cont. Sa le enumeramin continuarea acestui articol. E bine ca din gama de laminatoare disponibile pentru comanda sa alegem modelul ce implineste nevoile afacerii noastre.…

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: