Home » Justitie » Pedofil arestat preventiv de magistrați

Pedofil arestat preventiv de magistrați

Un bărbat din comuna Vasluiană Tăcuta a fost arestat preventiv de către magistrați după ce a abuzat-o sexual pe fiica concubinei sale, o fetiță în vârstă de numai 13 ani. Minora era obligată de către tatăl vitreg să întrețină relații sexuale când mama lipsea perioade mai lungi de acasă.

Totul a esit la iveală atunci când agresorul a fost surprins în timp ce întreținea raporturi sexuale de către un frate mai mic al fetei

În urma anchetei a reieșit că bărbatul și-a violat fiica prima oară în urmă cu mai bine de patru ani, atunci când mama fetei se afla la muncă într-o altățară.

În prezent, mama, fiica și ceilați patru frați ai copilei au fost preluați în regim de urgență de Direcția Generală de Asistență Socialăși Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui și internați într-un centru rezidențial de profil, unde copiii vor rămâne sub monitorizare și tratament de specialitate până când mama va putea trece peste șocul produs și va putea lua o decizie în ceea ce priveste viitorul ei, dar mai ales cel al copiilor. (Andrei STESCU)

Un bărbat din comuna Vasluiană Tăcuta a fost arestat preventiv de către magistrați după ce a abuzat-o sexual pe fiica concubinei sale, o fetiță în vârstă de numai 13 ani. Minora era obligată de către tatăl vitreg să întrețină relații sexuale când mama lipsea perioade mai lungi de acasă. Totul a esit la iveală atunci când agresorul a fost surprins în timp ce întreținea raporturi sexuale de către un frate mai mic al fetei În urma anchetei a reieșit că bărbatul și-a violat fiica prima oară în urmă cu mai bine de patru ani, atunci când mama fetei se afla…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: