Home » World » Statele Unite acuză Rusia că intenționează să intervină militar în estul Ucrainei

Statele Unite acuză Rusia că intenționează să intervină militar în estul Ucrainei

Rusia intenționează să se folosească de pretextul situației umanitare grave din estul Ucrainei pentru a interveni și mai mult în această regiune, afirmă ambasadorul Statelor Unite la ONU, Samantha Power.

„Problema situației grave a locuitorilor din Donețk și Lugansk trebuie rezolvată, dar nu de cei care au creat această situație”, a declarat Power, conform AFP. „Orice intervenție suplimentară a Rusiei în Ucraina este total inacceptabilă și ar fi considerată drept o invazie”, a spus ambasadorul american.

Rusia a propus lansarea unei misiuni umanitare în estul Ucrainei. „Rusia vrea să deghizeze o criză politică în criză umanitară”, a subliniat Power.

Sursa: mediafax.ro

Rusia intenționează să se folosească de pretextul situației umanitare grave din estul Ucrainei pentru a interveni și mai mult în această regiune, afirmă ambasadorul Statelor Unite la ONU, Samantha Power. "Problema situației grave a locuitorilor din Donețk și Lugansk trebuie rezolvată, dar nu de cei care au creat această situație", a declarat Power, conform AFP. "Orice intervenție suplimentară a Rusiei în Ucraina este total inacceptabilă și ar fi considerată drept o invazie", a spus ambasadorul american. Rusia a propus lansarea unei misiuni umanitare în estul Ucrainei. "Rusia vrea să deghizeze o criză politică în criză umanitară", a subliniat Power. Sursa:…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: