Home / Administratie / Autospecială nouă la ISU Vaslui

Autospecială nouă la ISU Vaslui

În dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” Vaslui a intrat o nouă autospecială, achizițonată prin proiectul “Îmbunătățirea dotării cu autospeciale de intervenție și salvare la înălțime a bazelor operaționale pentru situații de urgență în Regiunea Nord-Est”. Autospeciala este special echipată pentru salvarea persoanelor de la o înălțime de peste 40 de metri.

În perioada următoare, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest va achiziționa și 24 de freze de zăpadă și șenilate, iar județul Vaslui va primi trei autofreze și o șenilată. (A.C.)

În dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” Vaslui a intrat o nouă autospecială, achizițonată prin proiectul “Îmbunătățirea dotării cu autospeciale de intervenție și salvare la înălțime a bazelor operaționale pentru situații de urgență în Regiunea Nord-Est”. Autospeciala este special echipată pentru salvarea persoanelor de la o înălțime de peste 40 de metri. În perioada următoare, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest va achiziționa și 24 de freze de zăpadă și șenilate, iar județul Vaslui va primi trei autofreze și o șenilată. (A.C.)

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Noi sensuri unice pe cinci străzi din Vaslui pentru fluidizarea traficului rutier

Autoritățile vasluiene au decis să ...

Bârladul, un imens show-room pentru samsarii de mașini, cu îngăduința autorităților locale

O plimbare de la un ...

Pentru bani europeni, județul Vaslui a demarat procedura pentru readerarea la „Euroregiunea Siret – Prut – Nistru”

de Dănuț CIOBANU Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: