Home » Justitie » Dispăruta de la Bogdana s-a întors acasă

Dispăruta de la Bogdana s-a întors acasă

Dată dispărută de la domiciliu de către părinți, în urmă cu câteva zile, Bianca Geanina Savu, de 14 ani, din Bogdana, s-a întors acasă.

Ea s-a prezentat la postul de poliție din localitate declarând polițiștilor că a plecat de acasă, în municipiul Vaslui, la petrecerea unei prietene. Nu le-a spus părinților că pleacă de teamă că aceștia nu îi vor permite să meargă de una singură. Fata a povestit să și-a văzut fotografia publicată în ziare și a decis să revină la domiciliu. De la postul de poliție, fata a fost dată în grija familiei. (A.C.)

Dată dispărută de la domiciliu de către părinți, în urmă cu câteva zile, Bianca Geanina Savu, de 14 ani, din Bogdana, s-a întors acasă. Ea s-a prezentat la postul de poliție din localitate declarând polițiștilor că a plecat de acasă, în municipiul Vaslui, la petrecerea unei prietene. Nu le-a spus părinților că pleacă de teamă că aceștia nu îi vor permite să meargă de una singură. Fata a povestit să și-a văzut fotografia publicată în ziare și a decis să revină la domiciliu. De la postul de poliție, fata a fost dată în grija familiei. (A.C.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: