Home » Sport » Încă un turneu de pregătire reușit

Încă un turneu de pregătire reușit

HC Vaslui a încheiat turneul desfășurat la Suceava cu o victorie în fața celor de la Dinamo, însă câștigători ai minicompetiției au fost considerați aceștia din urmă, având un golaveraj cu patru puncte mai mate față de gruparea vasluiană, care s-a clasat pe poziția secundă.

Andrei STESCU

În primul meci de pregătire, disputant împotriva celor de la CSU Suceava, HC Vaslui a fost învinsă la limită, în ultimele secunde ale meciului, cu scorul 30-29. Principali marcatori din lotul vasluian au fost: Hagiu, Iacob, Barac, S. Ignat, cu câte patru goluri, Cotinghiu cu trei goluri, Anton, Țuțu, M. Ignat, Rusu cu două reușite și Ragea și Bujor cu un gol.

În cel de-al doilea meci disputant la Suceava, HC Vaslui sa duelat cu CSM Călărași, echipă care a pierdut în prima rundă în fața celor de la Dinamo. Meciul a fost tensionat în prima repriză, fiind eliminat câte un jucător de la fiiecare echipă, asta după ce jucătorul călărășean Alin Sania a decis să-l lovească cu capul în figură pe vasluianul Sabin Dașcău. Cu toate acestea, HC Vaslui s-a impus, câștigând partida cu un avans de patru goluri. Principalii marcatori ai vasluienilor au fost: Continghiu cu cinci goluri marcate, M. Bujor cu patru goluri marcate, Țuțu, M. Ignat, Stan cu câte trei reușite , S. Iacob, Rusu, Andon cu două goluri și Barac, Ragea, Soare, S. Ignat cu câte un gol.

Meciul cu echipa dinamovistă era considerat cel mai dificil de băieții lui Leonard Bibirig. Vasluiul s-a impus la un gol diferență, grație portarului Alin Pleșca, care i-a salvat pe handbalistii Vasluiului în multe momente importate. De altfel, tânărul portar vasluian a fost declarant de către organizatorii suceveni cel mai bun portar al turneului. Marcatorii care au adus victoria sunt: Rusu, Țuțu, M Bujor, Soare, S. Ignat cu câte patru goluri, S. Ignat, S. Iacob, cu două reușite, Hagiu, M. Ignat, Anton, Barac cu câte o reușită si Stan cu cinci goluri.

În intervalul 14-16 august va începe Cupa Municipiului Vaslui, la turneu find prezente încă alte șapte formații.

În primul joc, programat joi, 14 august, de la ora 20, HC Vaslui va da replica echipei Știința Municipal Dedeman Bacău, meci ce va fi transmis live pe Digi Sport.

A doua zi, echipa locală va disputa două jocuri. Primul, de la ora 12:30, contra celor de la CSU Suceva, iar cel de-al doilea împotriva HCM Minaur Baia Mare, de la ora 21:15, meci transmis live pe Digi Sport.

În ultima zi, sâmbătă , sunt programate jocurile pentru stabilirea finală a clasamentului, dar si fetivitatea de premiere si închideare a turneului, care va avea loc la ora 16.

HC Vaslui a încheiat turneul desfășurat la Suceava cu o victorie în fața celor de la Dinamo, însă câștigători ai minicompetiției au fost considerați aceștia din urmă, având un golaveraj cu patru puncte mai mate față de gruparea vasluiană, care s-a clasat pe poziția secundă. Andrei STESCU În primul meci de pregătire, disputant împotriva celor de la CSU Suceava, HC Vaslui a fost învinsă la limită, în ultimele secunde ale meciului, cu scorul 30-29. Principali marcatori din lotul vasluian au fost: Hagiu, Iacob, Barac, S. Ignat, cu câte patru goluri, Cotinghiu cu trei goluri, Anton, Țuțu, M. Ignat, Rusu cu…

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: