Home » Sport » Rugbyștii bârlădeni, din nou, victorioși

Rugbyștii bârlădeni, din nou, victorioși

Succesul obținut de Rugby Club Bârlad la Iași, pe 2 august, s-a repetat pe teren propriu, sâmbătă, când rugbyștii bârlădeni s-au impus cu 26 – 6 în fața echipei știința Petroșani.

A fost o partidă dominată de echipa noastră. La pauză, scorul a fost 14 – 3, după eseele lui George Mătase transformat de Florin Ibănescu și al lui Bogdan Doroftei trasnformat de același Ibănescu. Cele trei puncte realizate de oaspeți în prima repriză au fost obținute în urma unei lovituri de pedeapsă transformate de Ovidiu Melniciuc.

Primii care au marcat în repriza a doua au fost jucătorii din Valea Jiului, care au fructificat o altă lovitură de pedeapsă. Rugbyștii noștri au ripostat imediat prin eseul marcat de Florin Curcan și transformat de talentatul Florin Ibănescu.

„în a doua parte a reprizei secunde, echipa noastră a fost nevoită să joace cu 13 jucători după ce Mătase și Ibănescu au primit cartonaș galben. Cu toate acestea, am reușit să punctăm din nou, cu 10 minute înainte de fluierul final, prin eseul lui Laurențiu Andrei, care ne-a adus și punctul bonus ofensiv”, a declarat Ioan Harnagea, antrenorul Rugby Club Bârlad.

După această importantă victorie obținută de rugbyștii bârlădeni, echipa noastră este la egalitate de puncte cu liderul clasamentului – CS Poli Agro Iași, ambele acumulând 32 de puncte.

în etapa următoare, R.C. Bârlad va sta, din cauza numărului impar de echipe participante în Divizia Națională de Seniori. In etapa a 13-a, pe 23 august, rugbyștii bârlădeni vor juca la Suceava, unde vor întâlni echipa locală CSM Bucovina. (Mihaela NICULESCU)

Succesul obținut de Rugby Club Bârlad la Iași, pe 2 august, s-a repetat pe teren propriu, sâmbătă, când rugbyștii bârlădeni s-au impus cu 26 - 6 în fața echipei știința Petroșani. A fost o partidă dominată de echipa noastră. La pauză, scorul a fost 14 - 3, după eseele lui George Mătase transformat de Florin Ibănescu și al lui Bogdan Doroftei trasnformat de același Ibănescu. Cele trei puncte realizate de oaspeți în prima repriză au fost obținute în urma unei lovituri de pedeapsă transformate de Ovidiu Melniciuc. Primii care au marcat în repriza a doua au fost jucătorii din Valea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: