Home » Social » Fetiță găsită moartă în curte

Fetiță găsită moartă în curte

O fetiță în vârstă de 3 ani, Maria Veronica Manolache, din satul Gara Banca, a fost găsită fără suflare în curtea casei, în urmă cu nici două ore.

Un vecin care trecea pe stradă a zărit-o întinsă pe jos și tot el este cel care l-a strigat la gard pe Cătălin Manolache, tatăl micuței. Acesta a rămas încremenit când a văzut că fetița lui nu mai respiră și a sunat imediat după ambulanță la 112. Din păcate, echipajul de pe salvare nu a putut face mai mult decât să constate decesul. Din primele verificări, se pare că micuța Maria s-a electrocutat la niște fire electrice neizolate de pe lângă casă. Copleșit de durere, tatăl le-a povestit polițiștilor că fetița și-a anunțat mama că merge să se culce la bunica ei, care avea casa în aceeași curte. Se pare că fetița s-a agățat cu mânuța de firele care atârnau chiar la nivelul ei. Medicii de pe ambulanță au observat urme de arsuri pe palma, arsuri de grosimea firelor cu pricina. Trupul fetiței a fost găsit prăbușit chiar în fața bucătăriei bunicii, spre care se îndrepta în acel moment. (S.M.)

O fetiță în vârstă de 3 ani, Maria Veronica Manolache, din satul Gara Banca, a fost găsită fără suflare în curtea casei, în urmă cu nici două ore. Un vecin care trecea pe stradă a zărit-o întinsă pe jos și tot el este cel care l-a strigat la gard pe Cătălin Manolache, tatăl micuței. Acesta a rămas încremenit când a văzut că fetița lui nu mai respiră și a sunat imediat după ambulanță la 112. Din păcate, echipajul de pe salvare nu a putut face mai mult decât să constate decesul. Din primele verificări, se pare că micuța Maria s-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: