Home » Justitie » Mama care și-a abandonat copilul, căutată din casă în casă

Mama care și-a abandonat copilul, căutată din casă în casă

Femeia care, la sfârșitul lunii trecute, și-a abandonat pruncul nou-născut într-un cabinet medical din Zona Gării Vaslui, este căutată din casă în casă. De aproximativ trei săptămâni, polițiștii vasluieni efectuează cerecetări în speranța că o vor găsi pe femeia care și-a abandonat copilul, însă aceasta parcă a intrat în pământ.

„Polițiștii desfășoară cercetări în Vaslui și în județele vecine, mergând la fiecare locuință pentru a vedea dacă mamele care au născut au copiii acasă. Întrucât sunt multe persoane de verificat, ancheta durează o perioadă mare de timp” a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. (Roxana NĂSTASĂ)

Femeia care, la sfârșitul lunii trecute, și-a abandonat pruncul nou-născut într-un cabinet medical din Zona Gării Vaslui, este căutată din casă în casă. De aproximativ trei săptămâni, polițiștii vasluieni efectuează cerecetări în speranța că o vor găsi pe femeia care și-a abandonat copilul, însă aceasta parcă a intrat în pământ. "Polițiștii desfășoară cercetări în Vaslui și în județele vecine, mergând la fiecare locuință pentru a vedea dacă mamele care au născut au copiii acasă. Întrucât sunt multe persoane de verificat, ancheta durează o perioadă mare de timp" a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: