Home » Social » Nu stii ce hrana sa ii cumperi catelusului tau? Incearca Acana Puppy! (P)

Nu stii ce hrana sa ii cumperi catelusului tau? Incearca Acana Puppy! (P)

Brand-ul producator de hrana pentru caini, Acana, a dezvoltat mai multe tipuri de produse destinate catelusilor. Astfel, indiferent daca aveti un catel de talie mica sau mare veti putea sa ii cumparati hrana Acana. Pe site-ul Pentruanimale.ro gasiti produse pentru orice catel, fie el mic sau mare – vedeti aici hrana pentru catei Acana puppy pentru caini de talie mica. Studiati proprietatile ei si veti vedea ca este una dintre cele mai bune variante pentru alimentatia cateilor.

Alegerea hranei pentru puiul de caine trebuie sa se faca cu mare atentie. Acesta se afla in perioada de crestere, perioada in care corpul lui trece prin multe schimbari. O alimentatie potrivita va echilibra ritmul de crestere al cainelui si astfel se va dezvolta armonios si sanatos.

Ce se intampla in perioada de crestere

Pana la varsta de un an organismul cainilor se afla in perioada de crestere. In acest interval de timp organismul lor are nevoie de o alimentatie adecvata care sa le imbunatateasca sistemul imunitar si sa le intareasca oasele si dintii. Primind nutrimentele potrivite, cateii vor evolua in ritmul adecvat si se vor transforma in niste adulti puternici.

In primele luni de viata cainii au capacitati digestive mai reduse; Astfel, hrana lor trebuie sa aiba un continut de calorii si proteine ridicat.

In perioada de crestere nu e nevoie numai de o alimentatie adecvata, ci si de multa atentie si grija. Pentru o perioada de crestere frumoasa, aveti grija sa urmariti toate aceste nevoi ale cateilor:

– plimbari – in fiecare zi un catel are nevoie de activitati dinamice si active. Un catel plimbat zilnic va fi mult mai fericit si afectuos

– articole de ingrijire – orice catel trebuie periat, spalat si aranjat. Dintii si ghearele nu trebuie nici ele neglijate.

– dresaj – primele lucruri pe care trebuie sa le invete catelul sunt: unde sa isi faca nevoile si locurile unde nu ii este permis sa sada/mearga.

– afectiune – pentru ca animalul tau de companie sa fie sociabil si prietenos, iar oamenilor sa nu le fie frica de el, trebuie sa ii oferi si tu la randul tau multa afectiune.

Daca indepliniti toate aceste nevoi ale cateilor si le oferiti si hrana corespunzatoare – vezi produsele Acana puppy – cu siguranta veti avea un caine fericit, prieten de nadejde.

Brand-ul producator de hrana pentru caini, Acana, a dezvoltat mai multe tipuri de produse destinate catelusilor. Astfel, indiferent daca aveti un catel de talie mica sau mare veti putea sa ii cumparati hrana Acana. Pe site-ul Pentruanimale.ro gasiti produse pentru orice catel, fie el mic sau mare - vedeti aici hrana pentru catei Acana puppy pentru caini de talie mica. Studiati proprietatile ei si veti vedea ca este una dintre cele mai bune variante pentru alimentatia cateilor. Alegerea hranei pentru puiul de caine trebuie sa se faca cu mare atentie. Acesta se afla in perioada de crestere, perioada in care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: