Home » Social » Uniți sub tricolor

Uniți sub tricolor

Bârlădenii vor avea ocazia duminică, 17 august, de la ora 19, să fie martorii unui eveniment de zile mari. Vor avea posibilitatea să întindă un tricolor de 150 de metri în fața Primăriei Bârlad.

Acțiunea, cu genericul „Uniți sub tricolor”, este organizată de Filiala Bârlad a Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și se înscrie în cadrul campaniei “Lunile Tricolorului”, ce se desfășoară în perioada 12 august – 12 octombrie. Scopul este promovarea unității naționale, printr-o serie de acțiuni ce vor avea loc pe ambele maluri ale Prutului.

Platforma Civică Acțiunea 2012 intenționează să desfășoare manifestări publice de informare și sensibilizare a întregii populații din România, dar și din Republica Moldova cu obiectivul de conștientizare a realizării unității naționale. Concret, aceștia militează pentru realizarea obiectivului generațiilor trecute, prezente și viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat. (Daniela PORUMB)

Bârlădenii vor avea ocazia duminică, 17 august, de la ora 19, să fie martorii unui eveniment de zile mari. Vor avea posibilitatea să întindă un tricolor de 150 de metri în fața Primăriei Bârlad. Acțiunea, cu genericul „Uniți sub tricolor”, este organizată de Filiala Bârlad a Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și se înscrie în cadrul campaniei “Lunile Tricolorului”, ce se desfășoară în perioada 12 august - 12 octombrie. Scopul este promovarea unității naționale, printr-o serie de acțiuni ce vor avea loc pe ambele maluri ale Prutului. Platforma Civică Acțiunea 2012 intenționează să desfășoare manifestări publice de informare și sensibilizare a…

Review Overview

User Rating: 3.5 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: