Home / Administratie / Ședință cu rectificări bugetare la Consiliul Județean Vaslui

Ședință cu rectificări bugetare la Consiliul Județean Vaslui

Joi, începând cu ora 16, sala de ședințe “Ștefacn cel Mare” a Consiliului Județean Vaslui va fi gazda unei noi ședințe ordinare în care se vor lua în discuție, printre altele, proiectele de hotărâre privitoare la rectificarea a VI-a a bugetului local al județului Vaslui și bugetul instituțiilor și activităților ce se finanțează integral sau parțial din veniturile proprii pe anul 2014.

Această ședință este așteptată cu sufletul la gură mai ales de angajații primăriei orașului Negrești și ai altor comune din Vaslui, care se confruntă cu mari probleme financiare din cauza că, din diferite motive, au conturile blocate și nu pot nici măcar să-și plătească salariații. Celelalte puncte de discuție ale ședinței sunt legate de aprobarea contractului colectiv de muncă a salariaților Consiliului Județean și la conturile de execuție. (A.C.)

Joi, începând cu ora 16, sala de ședințe “Ștefacn cel Mare” a Consiliului Județean Vaslui va fi gazda unei noi ședințe ordinare în care se vor lua în discuție, printre altele, proiectele de hotărâre privitoare la rectificarea a VI-a a bugetului local al județului Vaslui și bugetul instituțiilor și activităților ce se finanțează integral sau parțial din veniturile proprii pe anul 2014. Această ședință este așteptată cu sufletul la gură mai ales de angajații primăriei orașului Negrești și ai altor comune din Vaslui, care se confruntă cu mari probleme financiare din cauza că, din diferite motive, au conturile blocate și…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Copil de un an și jumătate, dus în stare critică la spital după ce a căzut într-o balie cu apă

Un copil de un an și jumătate, din localitate ...

COVID-19 lovește și sectorul public. Peste 35.000 de bugetari vasluieni vor intra în șomaj tehnic

de Dănuț CIOBANU  Bugetarii de la nivelul județului Vaslui ...

Lucrările de la Centrul Cultural Vaslui sunt în grafic. COVID-19 nu a speriat constructorul

de Dănuț CIOBANU  Lucrările de la Centrul Cultural Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: