Home » National » Ce avere are Radu Mazăre, primarul Constanței, căruia ANAF i-a blocat conturile

Ce avere are Radu Mazăre, primarul Constanței, căruia ANAF i-a blocat conturile

Primarul Constanței, Radu Mazăre, are, potrivit ultimei declarații de avere, un teren în Madagascar luat în concesiune cu unul dintre frații săi, un apartament în București, o șalupă, aproape 300.000 de euro cash, acțiuni la mai multe firme, totodată el împrumutând 600.000 euro unei persoane.

Primarul Radu Mazăre a declarat, marți, că ANAF i-a blocat conturile personale pentru recuperarea unei sume de șapte miliarde de lei vechi, banii provenind din amenzile judiciare încasate de Primărie în procesele pe care le are cu cetățeni sau societăți din Constanța.

Potrivit ultimei declarații de avere, postate în luna iunie a anului trecut pe site-ul Primăriei Constanța, Radu Mazăre deține câte patru procente din două terenuri în București, unul în suprafață de 24,16 metri pătrați, iar celălalt de 35,68 metri pătrați, achiziționate în anul 2009.

Mazăre are și 1,7 hectare de teren în Madagascar luat, în anul 2012, în concesiune cu fratele său Mihai. De altfel, el a fost în mai multe vacanțe în Madagascar și anunțase că va merge acolo și de Paște. Mai mult, Mazăre spunea că pe terenul de 1,7 hectare vrea să construiască șapte bungalow-uri și un restaurant.

Mazăre are și un apartament în București, construit în regie proprie, în 2013, cu o suprafață de 184,43 metri pătrați.

Radu Mazăre mai deține, conform declarației de avere, o șalupă și o remorcă pentru transportul acesteia.

În documentul citat, primarul Constanței menționează că nu deține bijuterii sau obiecte de artă și de cult.

El are însă 287.000 de euro cash și un card de debit cu 5.000 de euro la City Bank, plus alte două carduri de credit, la City Bank și la Banca Transilvania, dar fără cash colateral.

Conform declarației de avere, Radu Mazăre este acționar sau asociat și are împrumuturi la mai multe societăți comerciale: SC Sigma Trading SA Constanța, SC Ideea Contrast SRL Constanța, SC Comtext SA Constanța, SC Xenoti SRL Constanța, SC Conpress Group SRL Constanța și SC Royal Distribution Services SRL.

De asemenea, are și un împrumut de 600.000 de euro acordat unei persoane fizice – Ioanis Poulos Skantzikas.

Radu Mazăre a menționat, de asemenea, că a realizat, în calitate de primar al Constanței, un venit de 33.909 lei, dar și o „vânzare de acțiuni contract în rate”, către Enterprises Inc of Monrovia Grecia, contra sumei de 60.000 de euro.

Sursa: mediafax.ro

Primarul Constanței, Radu Mazăre, are, potrivit ultimei declarații de avere, un teren în Madagascar luat în concesiune cu unul dintre frații săi, un apartament în București, o șalupă, aproape 300.000 de euro cash, acțiuni la mai multe firme, totodată el împrumutând 600.000 euro unei persoane. Primarul Radu Mazăre a declarat, marți, că ANAF i-a blocat conturile personale pentru recuperarea unei sume de șapte miliarde de lei vechi, banii provenind din amenzile judiciare încasate de Primărie în procesele pe care le are cu cetățeni sau societăți din Constanța. Potrivit ultimei declarații de avere, postate în luna iunie a anului trecut pe site-ul Primăriei Constanța, Radu Mazăre deține câte patru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: