Home / Invatamant / Începe bacul de toamnă!

Începe bacul de toamnă!

Aproximativ 1.200 de elevi vasluieni s-au înscris pentru a participa la sesiunea din toamnă a examenului de bacalaureat pentru a obține diploma maturității. Dacă unii au mai trecut prin acest examen, alții dau pentru prima dată piept cu bacalaureatul întrucât corigențele i-a împiedicat să participe la prima sesiune.

Pentru această sesiune, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a stabilit să fie organizate patru centre de examen. Sesiunea începe luni, întreaga săptămână viitoare fiind dedicată examenelor orale.

Probele scrise vor începe pe 25 august, prima examinare fiind la limba și literatura română. Pe 27 august, elevii vor da examen la proba obligatorie a profilului, iar pe 29 august vor fi examinați la proba la alegere a profilului.

Primele rezultate vor fi afișate pe 1 septembrie, până la ora 12, iar contestațiile se vor putea depune între orele 12 și 16. Rezultatele finale vor fi afișate pe 4 septembrie, moment în care cei care obțin notă de trecere se vor pute înscrie la faculatate.
(Roxana NĂSTASĂ)

Aproximativ 1.200 de elevi vasluieni s-au înscris pentru a participa la sesiunea din toamnă a examenului de bacalaureat pentru a obține diploma maturității. Dacă unii au mai trecut prin acest examen, alții dau pentru prima dată piept cu bacalaureatul întrucât corigențele i-a împiedicat să participe la prima sesiune. Pentru această sesiune, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a stabilit să fie organizate patru centre de examen. Sesiunea începe luni, întreaga săptămână viitoare fiind dedicată examenelor orale. Probele scrise vor începe pe 25 august, prima examinare fiind la limba și literatura română. Pe 27 august, elevii vor da examen la proba obligatorie a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

Consiliul Local Vaslui va acorda 4.144 burse școlare

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

La Bârlad, o investiție de 6 milioane de lei se degradează înainte de a fi recepționată

Sala de sport a Școlii ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: