Home / Invatamant / Începe bacul de toamnă!

Începe bacul de toamnă!

Aproximativ 1.200 de elevi vasluieni s-au înscris pentru a participa la sesiunea din toamnă a examenului de bacalaureat pentru a obține diploma maturității. Dacă unii au mai trecut prin acest examen, alții dau pentru prima dată piept cu bacalaureatul întrucât corigențele i-a împiedicat să participe la prima sesiune.

Pentru această sesiune, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a stabilit să fie organizate patru centre de examen. Sesiunea începe luni, întreaga săptămână viitoare fiind dedicată examenelor orale.

Probele scrise vor începe pe 25 august, prima examinare fiind la limba și literatura română. Pe 27 august, elevii vor da examen la proba obligatorie a profilului, iar pe 29 august vor fi examinați la proba la alegere a profilului.

Primele rezultate vor fi afișate pe 1 septembrie, până la ora 12, iar contestațiile se vor putea depune între orele 12 și 16. Rezultatele finale vor fi afișate pe 4 septembrie, moment în care cei care obțin notă de trecere se vor pute înscrie la faculatate.
(Roxana NĂSTASĂ)

Aproximativ 1.200 de elevi vasluieni s-au înscris pentru a participa la sesiunea din toamnă a examenului de bacalaureat pentru a obține diploma maturității. Dacă unii au mai trecut prin acest examen, alții dau pentru prima dată piept cu bacalaureatul întrucât corigențele i-a împiedicat să participe la prima sesiune. Pentru această sesiune, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a stabilit să fie organizate patru centre de examen. Sesiunea începe luni, întreaga săptămână viitoare fiind dedicată examenelor orale. Probele scrise vor începe pe 25 august, prima examinare fiind la limba și literatura română. Pe 27 august, elevii vor da examen la proba obligatorie a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un nou club ”Credo Impact”, inaugurat pe Valea Prutului pentru 30 de copii și adolescenți din Pogănești și Chersăcosu

Un nou club ”Credo Impact”, destinat copiilor și adolescenților, ...

Cel mai mare punctaj, la olimpiada de limbă și literatură română, a fost obținut de o elevă din Gârceni

Etapa locală a olimpiadei de limba și literatura română ...

Cinci elevi și doi profesori de la Școala ”C. Parfene”, participanți la un proiect în Finlanda

Cinci elevi din clasa a VII-a A de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: