Home » Sport » Meciul Porumboiu-Damian s-a mutat în Consiliul Local Vaslui

Meciul Porumboiu-Damian s-a mutat în Consiliul Local Vaslui

Ședința de joi a Consiliului Local Vaslui a avut un invitat special, în persoana fostului finanțator al SC Vaslui SA, societate care a deținut clubul de fotbal vasluian și care astăzi este în insolvență. Supărarea lui Porumboiu nu este legată de faptul că echipa de fotbal este în groapă ci de faptul că fostul administrator Ciprian Damian a cerut și insolvența grupului de firme Cereacom SA.

În opinia omului de afaceri, unul dintre cei care se fac vinovați de aceste probleme, pe lângă fostul administrator Damian, este și consilierul local Alexandru Volocaru, reprezentantul Consiliului Local în Adunarea Generală a Sporting Club Vaslui.

“SuntețI acționari cu 16% la acest club și ar trebui să vă intereseze soarta acestuia. S-au cheltuit milioane de euro până acum și ar trebui să vă interseze soarta unei echipe care a reprezentat Vasluiul timp de cinci ani în cele mai importante competiții fotbalistice”, a spus Adrian Porumboiu.

Mai multe detalii în ediția de luni.

Ședința de joi a Consiliului Local Vaslui a avut un invitat special, în persoana fostului finanțator al SC Vaslui SA, societate care a deținut clubul de fotbal vasluian și care astăzi este în insolvență. Supărarea lui Porumboiu nu este legată de faptul că echipa de fotbal este în groapă ci de faptul că fostul administrator Ciprian Damian a cerut și insolvența grupului de firme Cereacom SA. În opinia omului de afaceri, unul dintre cei care se fac vinovați de aceste probleme, pe lângă fostul administrator Damian, este și consilierul local Alexandru Volocaru, reprezentantul Consiliului Local în Adunarea Generală a Sporting…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: