Home » Justitie » Crimă odioasă la Bârlad – Cerșetor ucis în bătaie de patronul unui magazin

Crimă odioasă la Bârlad – Cerșetor ucis în bătaie de patronul unui magazin

Deși abia își ducea traiul de pe o zi pe alta, o ploaie de pumni și picioare i-a adus sfârșitul unui cerșetor din Bârlad. Suspect de oribila crimă este un patron care deține mai multe magazine în cartierul Bariera Puiești.

Daniela PORUMB

Un om sărman, care își ducea traiul ca vai de el în preajma Cimitirului “Eternitatea” din Bârlad, a fost ucis cu o ploaie de pumni și picioare, administrată cu sânge rece de o persoană pe care polițiștii o bănuiesc a fi Dan Năstac, un bârlădean care deține un magazin din cartierul Bariera Puiești.

Tragicul eveniment a avut loc în ajunul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, pe strada slt. erou Marin Lucian din Bârlad. Mihăiță-Viorel Panaite, care îsi făcea veacul prin cimitirul „Eternitatea”, își câștiga existența din mila altora. În vârstă de 42 de ani, și-a trăit ultimii ani din viață cerșind chiar lângă cimitir.

Un taximetrist, care face des curse în zonă, ne-a povestit: ”Omul cerea de pomană în fața unui magazin. A fost izgonit de gestionarele magazinului, dar a continuat să cerșească acolo. A apărut patronul magazinului, iar într-un moment de furie, l-a luat la bătaie cu pumnii și picioarele până la lăsat inconștient”.

Trupul bărbatului a fost zărit de un trecător, cu puțin înainte de miezul nopții, la marginea drumului. Acesta a chemat poliția prin serviciul 112. Victima a fost transportată la spital, dar încercările de resuscitare au eșuat. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă tibunalul Vaslui. Noi am primit o sesizare în jurul orei 22.45. Un bărbat a sunat și a anunțat că o persoană este căzută în stradă incoștientă. Echipajul a preluat victima, însă din pacate după aproximativ o oră și jumătate de la intervenția cadrelor medicale bărbatul a decedat la spital. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul de 42 de ani, victima, a avut un conflict cu un alt bărbat de 47 de ani din municipiul Bârlad. Victima a fost lovită cu pumnii și picioarele. Întrucât în această situație sunt întrunite elemente ale infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, cercetările se efectuează sub coordonarea procurorului criminalist” a declarat pentru Est News Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Deși abia își ducea traiul de pe o zi pe alta, o ploaie de pumni și picioare i-a adus sfârșitul unui cerșetor din Bârlad. Suspect de oribila crimă este un patron care deține mai multe magazine în cartierul Bariera Puiești. Daniela PORUMB Un om sărman, care își ducea traiul ca vai de el în preajma Cimitirului “Eternitatea” din Bârlad, a fost ucis cu o ploaie de pumni și picioare, administrată cu sânge rece de o persoană pe care polițiștii o bănuiesc a fi Dan Năstac, un bârlădean care deține un magazin din cartierul Bariera Puiești. Tragicul eveniment a avut loc…

Review Overview

User Rating: 3.45 ( 3 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: