Home » Justitie » S-a răsturnat cu mașina furată

S-a răsturnat cu mașina furată

Ionuț B., 22 de ani, din comuna Ferești, județul Vaslui, a suferit un grav accident de circulație ca urmare a neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă.

Evenimentul rutier a avut loc pe drumul comunal ce leagă localitaea Boușori de Solești, iar tănârul vitezoman a fost tarnsportat apoi la Spitralul Județean de Urgență Vaslui cu policontuzii. De asemenea, un minor de 14 ani, pasager în autoturism s-a ales cu un deget rupt și o sperietură groaznică. Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că Ionuț B. Nu deține permis de conducere ba mai mult, acesta furase mașina din curtea fermeii la care lucra. Drept urmare, pe numele lui a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru furt, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis. (A.C.)

Ionuț B., 22 de ani, din comuna Ferești, județul Vaslui, a suferit un grav accident de circulație ca urmare a neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă. Evenimentul rutier a avut loc pe drumul comunal ce leagă localitaea Boușori de Solești, iar tănârul vitezoman a fost tarnsportat apoi la Spitralul Județean de Urgență Vaslui cu policontuzii. De asemenea, un minor de 14 ani, pasager în autoturism s-a ales cu un deget rupt și o sperietură groaznică. Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că Ionuț B. Nu deține permis de conducere ba mai mult, acesta furase mașina din curtea fermeii la care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: