Home » Administratie » Sărbătoare mare de "Sfânta Maria" la Cozmești

Sărbătoare mare de "Sfânta Maria" la Cozmești

Vineri, sărbătoarea Sfintei Marii a fost celebrată așa cum se cuvine la Bălești, comuna Cozmești. Primarul comunei, Hristache Sima a organizat un eveniment de zile mari, la care au fost prezenți localnici, fii ai satului precum și personalități ale administrației locale județene. Astfel, printre cei prezenți s-au numărat și prefectul județului Vaslui, Andrei Puică, subprefectul, Mircea Gologan și președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu.

Deschiderea oficială a manifestării a avut loc la noul sediu al Primăriei, unde un sobor de șase preoți a oficiat o slujbă de sfințire a noii clădiri.

„Ne bucurăm că am reușit să ne mutăm în casă nouă, pentru că fostul sediu al primăriei era impropriu desfășurării activității. Clădirea prezenta risc seismic, iar spațiile erau prea mici. Următoarea noastră prioritate o reprezintă Școala Fâstâci, a cărei construcție a început în urmă cu șapte ani și nici acum nu a fost finalizată. Ne-am dori ca noul an școlar să înceapă în condiții mai bune pentru elevii din localitate. Apoi, ne vom concentra atenția asupra rețelei de drumuri din comună”, a spus primarul de Cozmești, Hristache Sima.

Manifestarea a continuat cu un program muzical oferit de fanfarele locale Stemnicul și Stemnicul Junior Fâstâci. (R.N)

Vineri, sărbătoarea Sfintei Marii a fost celebrată așa cum se cuvine la Bălești, comuna Cozmești. Primarul comunei, Hristache Sima a organizat un eveniment de zile mari, la care au fost prezenți localnici, fii ai satului precum și personalități ale administrației locale județene. Astfel, printre cei prezenți s-au numărat și prefectul județului Vaslui, Andrei Puică, subprefectul, Mircea Gologan și președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu. Deschiderea oficială a manifestării a avut loc la noul sediu al Primăriei, unde un sobor de șase preoți a oficiat o slujbă de sfințire a noii clădiri. „Ne bucurăm că am reușit să ne mutăm în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: