Home » Social » A murit după ce a căzut în cap de la patru metri

A murit după ce a căzut în cap de la patru metri

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a decedat după ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, a căzut în cap de la o înălțime de patru metri, de pe schela unde lucra.

Muncitorul, tatăl a doi copii, lucra la prăznicarul Bisericii „Sfinții Petru și Pavel”, unde oficiază slujbe protopopul de Vaslui, Adrian Chirvasă. Bărbatul a căzut și a suferit leziuni grave la cap, fiind transportat ulterior în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie Iași, cu un elicopter SMURD. Din păcate, starea sa s-a înrăutățit și a decedat dumincă, în jurul orei 16, doi copii rămânând fără tată.

Inspectoratul Teritorial de Muncă, Vaslui desfășoară o anchetă pentru a stabili cauzele în care s-a produs accidentul și pentru a vedea dacă a fost respectată legislația.

Bărbatul care a căzut de pe schela de la biserica din cartier a decedat duminică, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui a preluat cazul și efectuează cercetări” a declarat inspectorul-șef al ITM Vaslui, Gheorghe Chirvase. (Roxana NĂSTASĂ)

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a decedat după ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, a căzut în cap de la o înălțime de patru metri, de pe schela unde lucra. Muncitorul, tatăl a doi copii, lucra la prăznicarul Bisericii "Sfinții Petru și Pavel", unde oficiază slujbe protopopul de Vaslui, Adrian Chirvasă. Bărbatul a căzut și a suferit leziuni grave la cap, fiind transportat ulterior în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie Iași, cu un elicopter SMURD. Din păcate, starea sa s-a înrăutățit și a decedat dumincă, în jurul orei 16, doi copii rămânând fără tată. Inspectoratul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: