Home » Justitie » Părinții băiatului decedat la ștrand, chemați la audieri

Părinții băiatului decedat la ștrand, chemați la audieri

Ieri, părinții lui Dănuț Gabriel Crețu, băiatul înecat în Ștrandul Municipal în urmă cu aproximativ două săptămâni s-au prezentat la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui pentru audieri.

„Serviciul de Investigații Criminale a deschis un dosar în această speță fiind considerată o moarte suspectă. Părinții nu au putut fi chemați la audieri imediat după eveniment, drept pentru care au fost chemați acum” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, un adolescent de 14 ani s-a înecat în bazinul Ștrandului Municipal Vaslui, fără ca nimeni să-l observe. Întrucât incidentul a fost anunțat cu întârziere, nu s-a mai putut face nimic. (R.N.)

Ieri, părinții lui Dănuț Gabriel Crețu, băiatul înecat în Ștrandul Municipal în urmă cu aproximativ două săptămâni s-au prezentat la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui pentru audieri. "Serviciul de Investigații Criminale a deschis un dosar în această speță fiind considerată o moarte suspectă. Părinții nu au putut fi chemați la audieri imediat după eveniment, drept pentru care au fost chemați acum" a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui. În urmă cu aproximativ două săptămâni, un adolescent de 14 ani s-a înecat în bazinul Ștrandului Municipal Vaslui, fără ca nimeni să-l observe. Întrucât incidentul a fost anunțat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile