Home » National » Poliția nord-irlandeză a salvat 20 de români într-o operațiune împotriva traficului de ființe umane

Poliția nord-irlandeză a salvat 20 de români într-o operațiune împotriva traficului de ființe umane

Poliția nord-irlandeză a anunțat marți că a salvat 20 de potențiale victime ale traficului de ființe umane în cursul unei anchete legate de impunerea muncii forțate în sectorul agroalimentar.

În total, 20 de români – 14 bărbați și șase femei cu vârste cuprinse între 20 și 48 de ani – au fost salvați de către poliție în cursul ultimelor cinci zile, în două locuri din comitatul Armagh.

Trei suspecți, cu vârste de 23, 27 și 31 de ani, au fost arestați. Ei sunt suspectați de „trafic de ființe umane, impunerea muncii forțate, ținere în sclavie și spălare de bani”, a anunțat poliția nord-irlandeză.

„Această operațiune complexă, care a evoluat rapid, ar putea dura încă ceva timp”, a declarat inspectorul Todd Clements, specializat în lupta împotriva crimei organizate.

„Cele 20 de persoane pe care le-am identificat ca potențiale victime ale traficului de ființe umane pentru exploatarea prin muncă se află în locuri sigure”, a dat asigurări el.

Sursa: mediafax.ro

Poliția nord-irlandeză a anunțat marți că a salvat 20 de potențiale victime ale traficului de ființe umane în cursul unei anchete legate de impunerea muncii forțate în sectorul agroalimentar. În total, 20 de români - 14 bărbați și șase femei cu vârste cuprinse între 20 și 48 de ani - au fost salvați de către poliție în cursul ultimelor cinci zile, în două locuri din comitatul Armagh. Trei suspecți, cu vârste de 23, 27 și 31 de ani, au fost arestați. Ei sunt suspectați de "trafic de ființe umane, impunerea muncii forțate, ținere în sclavie și spălare de bani", a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: