Home » Sport » Concurs de șah pentru prichindei

Concurs de șah pentru prichindei

Biblioteca județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui organizează un concurs de șah care va avea loc luni la ora 9, în cadrul unității. Concursul se adresează copiilor care au participat la atelierele de jocuri din cadrul programului „Biblioteca de vacanță” și au exersat sportul minții.

Reprezentanții bibliotecii au hotărât ca la finalul programului „Biblioteca în vacanță” care a fost un real succes, să încheie cu un concurs care să-i desemneze pe cei mai buni.

Concursul se va desfășura în sistem elvețian în cinci runde a câte 15 minute pentru fiecare jucător și vor fi două turnee, turneul A -7-10 ani și turneul B-11-14 ani. La finalizarea concursului, șahiștii câștigători vor fi premiați cu diplome cărți și alte surprize. (R.N)

Biblioteca județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui organizează un concurs de șah care va avea loc luni la ora 9, în cadrul unității. Concursul se adresează copiilor care au participat la atelierele de jocuri din cadrul programului "Biblioteca de vacanță" și au exersat sportul minții. Reprezentanții bibliotecii au hotărât ca la finalul programului "Biblioteca în vacanță" care a fost un real succes, să încheie cu un concurs care să-i desemneze pe cei mai buni. Concursul se va desfășura în sistem elvețian în cinci runde a câte 15 minute pentru fiecare jucător și vor fi două turnee, turneul A -7-10 ani și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: