Home » Social » Incendiu la Lipovăț

Incendiu la Lipovăț

Ieri, pompierii vasluieni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Lipovăț.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de intervenție cu apă și spumă. Flăcările se manifestau la bucătăria locuinței cu posibilitate de propagare la întreaga clădire. După aproximativ 50 de minute, focul a fost lichidat, dar acesta reușise să producă pagube materiale distrugând elemente de mobilier și 10 mp de acoperiș. Din primele cercetări se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui televizor uitat aprins.

Tot în aceeași zi, echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui au fost solicitate să intervină la 26 de solicitări. (A.C.)

Ieri, pompierii vasluieni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Lipovăț. La fața locului s-a deplasat o autospecială de intervenție cu apă și spumă. Flăcările se manifestau la bucătăria locuinței cu posibilitate de propagare la întreaga clădire. După aproximativ 50 de minute, focul a fost lichidat, dar acesta reușise să producă pagube materiale distrugând elemente de mobilier și 10 mp de acoperiș. Din primele cercetări se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui televizor uitat aprins. Tot în aceeași zi, echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: