Home » Sport » Ultimul turneu de pregătire pentru handbaliștii vasluieni

Ultimul turneu de pregătire pentru handbaliștii vasluieni

La sfârșitul săptămânii, handbaliștii vasluieni vor participa la un miniturneu, la Bacău, care face parte din programul de pregătire de dinaintea începerii campionatului. Astfel, vineri și sâmbătă, HC Vaslui, Dinamo București, Știința Bacău și echipa din Călărași se vor întrece, în sistem final four, la “Cupa municipiului Bacău”.

În prima zi a competeției, HC Vaslui va întâlni echipa pe care a reușit să o învingă pe teren prorpiu în turneul de pregătire organizat cu ocazia Zilelor Culturale ale muncipiului Vaslui, Dinamo București.

Acest miniturneu este ultimul înaintea debutului campionatului ce va începe pe 30 august, zi în care handbaliștii vasluieni vor întâlni, acasă, HC Odorhei, care și-a anunțat prezența împreună cu 25 de suporteri. De partea cealaltă, conducerea HC Vaslui așteaptă ca sala să devină neâncăpătoare pentru vasluienii ce doresc să suțină echipa și să ia parte la un regal sportiv. (A.C.)

La sfârșitul săptămânii, handbaliștii vasluieni vor participa la un miniturneu, la Bacău, care face parte din programul de pregătire de dinaintea începerii campionatului. Astfel, vineri și sâmbătă, HC Vaslui, Dinamo București, Știința Bacău și echipa din Călărași se vor întrece, în sistem final four, la “Cupa municipiului Bacău”. În prima zi a competeției, HC Vaslui va întâlni echipa pe care a reușit să o învingă pe teren prorpiu în turneul de pregătire organizat cu ocazia Zilelor Culturale ale muncipiului Vaslui, Dinamo București. Acest miniturneu este ultimul înaintea debutului campionatului ce va începe pe 30 august, zi în care handbaliștii vasluieni…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile