Home » Sanatate » Amenzi de miliarde pentru spitale

Amenzi de miliarde pentru spitale

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a inițiat acțiuni de control a furnizorilor de servicii medicale. Conform regulamentului, aceste controale au loc o dată la fiecare trei ani.

Surse din cadrul CJAS Vaslui afirmă că, până în prezent, s-au descoperit nereguli la unele spitale din județ, acestea fiind penalizate cu sume de până 100.000 de lei. Conducerea unității susține că nominalizarea spitalelor sancționate nu poate fi făcută public, întrucât acțiunile de controalele nu au fost finalizate.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui afirmă că, până în prezent, nu au fost efectuate verificări în cadrul instituției. De asemenea, managerul Spitalului Municipal Bârlad a evitat să ofere informații cu privire la acest subiect. Informațiile complete ale acțiunilor de verificare vor fi afișate la sfârșitul lunii.

Surse neoficiale au confirmat pentru reporterii Est News că mai multe unități sanitare din județ au fost sancționate ca urmare a unor raportări nereale, existând suspiciuni de fraudă. Vom reveni cu mai multe amănunte într-una din edițiile viitoate. (G.V.)

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a inițiat acțiuni de control a furnizorilor de servicii medicale. Conform regulamentului, aceste controale au loc o dată la fiecare trei ani. Surse din cadrul CJAS Vaslui afirmă că, până în prezent, s-au descoperit nereguli la unele spitale din județ, acestea fiind penalizate cu sume de până 100.000 de lei. Conducerea unității susține că nominalizarea spitalelor sancționate nu poate fi făcută public, întrucât acțiunile de controalele nu au fost finalizate. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui afirmă că, până în prezent, nu au fost efectuate verificări în cadrul instituției. De asemenea, managerul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: