Home » Justitie » Bârladul sub lupă – Prioritate pentru pietoni?

Bârladul sub lupă – Prioritate pentru pietoni?

Conducătorii mașinilor din imagine sunt, fără îndoială, două persoane care au trecut cu brio testul de legislație auto la care au fost supuși la școala de șoferi. Se presupune că au învățat cum și unde se parchează, despre semnificația indicatoarelor, a marcajelor rutiere și despre acordarea priorității. Altfel nu se explică de ce au intrat în posesia carnetului de conducere.

Ceea ce este de neînțeles este de ce se află încă în posesia acestuia. Dar asta e doar o curiozitate nepotrivită de ziarist cârcotaș, care-și bagă nasul unde le fierbe oala agenților de circulație. Care, apropo, se aflau la depărtare de câteva zeci de metri de această trecere de pietoni pe care bârlădetnii pot traversa în siguranță. (S.M.)

Conducătorii mașinilor din imagine sunt, fără îndoială, două persoane care au trecut cu brio testul de legislație auto la care au fost supuși la școala de șoferi. Se presupune că au învățat cum și unde se parchează, despre semnificația indicatoarelor, a marcajelor rutiere și despre acordarea priorității. Altfel nu se explică de ce au intrat în posesia carnetului de conducere. Ceea ce este de neînțeles este de ce se află încă în posesia acestuia. Dar asta e doar o curiozitate nepotrivită de ziarist cârcotaș, care-și bagă nasul unde le fierbe oala agenților de circulație. Care, apropo, se aflau la depărtare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile