Home » Social » Bogdan are nevoie de noi!

Bogdan are nevoie de noi!

Bogdan s-a născut pe 1 Aprilie 2014. N-a fost o pacăleală, ci o minune pentru parinții lui. În cateva ore de la naștere însă, medicii au descoperit că Bogdan se născuse cu grave probleme de sănătate. Esofagul lui nu se dezvoltase normal si de aceea nu se putea alimenta. șansele de viață erau minime, de aceea parinții au hotărât să îl boteze la doar două zile de la naștere, chiar în spital. Esofagul lui nu ajungea până la stomăcel și durerile erau crunte.

În speranța că îl vor face bine, medicii au intervenit chirurgical, însă fară succes. Durerile lui Bogdan erau atroce, abia dacă putea să suporte laptele care venea prin sonda nasogastrică. Durerile il țineau trez non-stop. Așa și-a petrecut primele 3 luni de viață.

Cu eforturi extraordinare, părinții lui, pe cont propriu, au reușit să găsească un medic, la o clinică din Köln, care este dispus să îl opereze și l-a programat pe data de 15 septembrie. Costurile operației sunt de minimum 20.000 de euro, dar suma exactă le va fi comunicată după 1 septembrie. Nu este o sumă fabulos de mare, dar Bogdan este într-o cursă contra-cronometru. Mecanismele prin care eventualele ajutoare financiare de la fundațiile la care părinții lui au apelat sunt lungi și anevoioase. Nu au de nicăieri promisiuni. Ne au doar pe noi, cei care îi putem cu adevărat ajuta.

Așadar, vă rugăm la rândul nostru, în numele lor și al zâmbetului lui Bogdan, să facem ceva ca să-l vedem crescând mare. Bogdan are șansă la viață, are șansa la copilarie numai dacă și noi i-o dam.

Conturile lor directe sunt:

RO06RZBR0000060016904281:cod SWIFT RZBRROBU, pentru euro

RO36RZBR0000060016727104, pentru lei, ambele pe numele mamei, Turculeț Adina, la Raiffeisen Bank.

Bogdan s-a născut pe 1 Aprilie 2014. N-a fost o pacăleală, ci o minune pentru parinții lui. În cateva ore de la naștere însă, medicii au descoperit că Bogdan se născuse cu grave probleme de sănătate. Esofagul lui nu se dezvoltase normal si de aceea nu se putea alimenta. șansele de viață erau minime, de aceea parinții au hotărât să îl boteze la doar două zile de la naștere, chiar în spital. Esofagul lui nu ajungea până la stomăcel și durerile erau crunte. În speranța că îl vor face bine, medicii au intervenit chirurgical, însă fară succes. Durerile lui Bogdan…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: