Home » Sport » Meciuri de fotbal, anulate din cauza terenului

Meciuri de fotbal, anulate din cauza terenului

Echipele care s-au înscris la turneul Bârlad CUP 2014 au parte de o vacanță prelungită întrucât terenurile din Bârlad nu îi pot găzdui.

A doua parte a Turneului Bârlad CUP 2014 trebuia să aibă loc în perioada 22-24 august, dar din probleme tehnice a fost anulată, urmând să se joace cu o săptămână mai târziu. Totodată și a treia parte a turneului va fi reprogramată, cel mai probabil în luna septembrie.

„Am organizat prima parte, la categoria juniori și a fost foarte bine, dar acum la categoria celor mari avem nevoie de mai multe terenuri, iar până vom amenaja va mai dura un pic. Există o mare posibilitate ca meciurile de săptămâna viitoare să fie anulate” ne-a declarat Florin Bularda, antrenor Clubul Sportiv Viitorul.

În a doua parte a turneului vor concura juniorii năascuți 1998, 1999, 2000 și 2001, fiind înscrise 20 de echipe, majoritatea din zona Moldovei. La cea de-a treia parte a turneului vor concura juniorii născuți 2005, 2006, 2007.

„Nu știm cum va decurge situația pe viitor, dar sper ca de la anul să facem ceva mai de amploare și să invităm echipe de juniori din Europa, întrucât așa competiția va deveni mult mai atractivă” a mai spus Florin Bularda.

Turneul Bârlad CUP 2014 este organizat la Bârlad în trei perioade, prima a avut loc în perioada 11-13 iulie, iar celelate două în luna august. În luna iulie cei care au dat startul competiției au fost cei cu categoria de vârstă 2002, 2003, 2004. La prima serie a turneului Bârlad Cup 2014 au concurat 23 de echipe de peste tot din țară cât și din Republica Moldova. (Daniela PORUMB)

Echipele care s-au înscris la turneul Bârlad CUP 2014 au parte de o vacanță prelungită întrucât terenurile din Bârlad nu îi pot găzdui. A doua parte a Turneului Bârlad CUP 2014 trebuia să aibă loc în perioada 22-24 august, dar din probleme tehnice a fost anulată, urmând să se joace cu o săptămână mai târziu. Totodată și a treia parte a turneului va fi reprogramată, cel mai probabil în luna septembrie. "Am organizat prima parte, la categoria juniori și a fost foarte bine, dar acum la categoria celor mari avem nevoie de mai multe terenuri, iar până vom amenaja va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: