Home » Justitie » Sute de șoferi băuți pe șoselele județului

Sute de șoferi băuți pe șoselele județului

În primele șapte luni ale acestui an, polițiștii vasluieni au constatat 154 infracțiuni de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, pe numele persoanelor depistate fiind întocmite dosare de cercetare penale.

În aceeași perioadă, polițiștii au reținut 261 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile pentru cei care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, aceștia au primit intre 9 și 20 de puncte de penalizare.

Numai în acest an, în județul Vaslui, s-au produs 12 accidente de circulație care au avut drept cauză consumul de băuturi alcoolice. Aceste accidente s-au soldat cu rănirea gravă a unei persoane, iar 20 au fost rănite ușor. (G.V.)

În primele șapte luni ale acestui an, polițiștii vasluieni au constatat 154 infracțiuni de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, pe numele persoanelor depistate fiind întocmite dosare de cercetare penale. În aceeași perioadă, polițiștii au reținut 261 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile pentru cei care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, aceștia au primit intre 9 și 20 de puncte de penalizare. Numai în acest an, în județul Vaslui, s-au produs 12 accidente de circulație care au avut drept cauză consumul de băuturi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: