Home » Social » Bărbat înecat în acumularea Corodești

Bărbat înecat în acumularea Corodești

Aseară, în jurul orei 18, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Gherghești, a pierit înecat în apele lacului Corodești.

Martorii spun că omul a vrut să se scalde după o zi călduroasă, însă s-a aventurat într-o zonă în care apa era mult prea adâncă și nu a mai putut ieși. “În prezent, echipele noastre sunt în drum spre locul incidentului. Mai sunt acolo angajații unei societăți comerciale care îl caută cu o barcă”, a declarat pentru Est News cpt. Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” Vaslui. Până la închiderea ediției, trupul neînsuflețit al bărbatului nu a fost găsit. (A.S.)

Aseară, în jurul orei 18, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Gherghești, a pierit înecat în apele lacului Corodești. Martorii spun că omul a vrut să se scalde după o zi călduroasă, însă s-a aventurat într-o zonă în care apa era mult prea adâncă și nu a mai putut ieși. “În prezent, echipele noastre sunt în drum spre locul incidentului. Mai sunt acolo angajații unei societăți comerciale care îl caută cu o barcă”, a declarat pentru Est News cpt. Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” Vaslui. Până la închiderea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile