Home » Social » Bârladul sub lupă – Maria combate canicula

Bârladul sub lupă – Maria combate canicula

Canicula ce s-a abătut în ultimele săptămâni asupra județului, a încins cerebelul unei „vedete” bârlădene. Este vorba de Maria, care a ales un mod inedit de a-și potoli fierbințeala. Prima oază care i-a ieșit în cale a fost fântâna arteziană din fața Primăriei Bârlad.

Prevăzătoare, Maria nu și-a scos totuși geaca de pe ea, mulțumindu-se să-și răcorească doar podoaba capilară, după care alerga către magazinele din apropiere pentru a se admira în ferestrele acestora. A făcut traseul între arteziană și „oglinzi” până ce a constatat mulțumită că, în sfârșit, arată suficient de bine precum o divă.

Maria a pornit, apoi, pe stradă, așteptându lăudele trecătorilor. Ce-i drept, neobservată nu a trecut, pentru că toți șoferii o claxonau. Nu știm însă dacă erau seduși de frumusețea ei izbitoare, sau clocoteau de nervi pentru că se plimba printre mașini. (Daniela PORUMB)

Canicula ce s-a abătut în ultimele săptămâni asupra județului, a încins cerebelul unei „vedete” bârlădene. Este vorba de Maria, care a ales un mod inedit de a-și potoli fierbințeala. Prima oază care i-a ieșit în cale a fost fântâna arteziană din fața Primăriei Bârlad. Prevăzătoare, Maria nu și-a scos totuși geaca de pe ea, mulțumindu-se să-și răcorească doar podoaba capilară, după care alerga către magazinele din apropiere pentru a se admira în ferestrele acestora. A făcut traseul între arteziană și "oglinzi" până ce a constatat mulțumită că, în sfârșit, arată suficient de bine precum o divă. Maria a pornit, apoi,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: