Home » Justitie » Grav accident la Huși

Grav accident la Huși

Vasile T., 62 de ani, din municipiul Huși, s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce a lovit cu mașina o fetiță de șapte ani, ce se angajase în traversarea carosabilului în mod neregulamentar. Victima a fost transportată apoi la spitalul din localitate, fiind diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, plagă tăiată la nivelul scalpului. Din cauza gravității rănilor suferite, fetița afost stabilizată și apoi adusă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului. (A.C.)

Vasile T., 62 de ani, din municipiul Huși, s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce a lovit cu mașina o fetiță de șapte ani, ce se angajase în traversarea carosabilului în mod neregulamentar. Victima a fost transportată apoi la spitalul din localitate, fiind diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, plagă tăiată la nivelul scalpului. Din cauza gravității rănilor suferite, fetița afost stabilizată și apoi adusă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-a ales cu dosar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile