Home » Sanatate » Nereguli la frizerii

Nereguli la frizerii

În cadrul unor acțiuni inițiate de Ministerul Sănătății privind verificarea produselor cosmetice care se utilizează în saloanele de înfrumusețare, dar și în cadrul acțiunilor de control planificate la nivel județean de către Direcția Sanitară Publică (DSP) Vaslui, în perioada ianuarie-august 2014 au fost verificate un număr de 23 cabinete de infrumusețare. Aceste controale au vizat respectarea normelor sanitare de funcționare a acestor tipuri de unitățI, dar și conformitatea produselor cosmetice utilizate în cabinetele de înfrumusețare.

În urma controalelor , DSP a aplicat un număr de 15 avertismente contravenționale și au fost întocmite grafice pentru remedierea problemelor. Neregulile depistate au fost de tipul neaplicării unor proceduri de dezinfecție pentru instrumentarul utilizat, neutilizarea produselor biocide certificate de Ministerul Sănătății sau necunoașterea modului corect de utilizare, precum și neetichetarea produselor cosmetice cu data primei deschideri. (G.V.)

În cadrul unor acțiuni inițiate de Ministerul Sănătății privind verificarea produselor cosmetice care se utilizează în saloanele de înfrumusețare, dar și în cadrul acțiunilor de control planificate la nivel județean de către Direcția Sanitară Publică (DSP) Vaslui, în perioada ianuarie-august 2014 au fost verificate un număr de 23 cabinete de infrumusețare. Aceste controale au vizat respectarea normelor sanitare de funcționare a acestor tipuri de unitățI, dar și conformitatea produselor cosmetice utilizate în cabinetele de înfrumusețare. În urma controalelor , DSP a aplicat un număr de 15 avertismente contravenționale și au fost întocmite grafice pentru remedierea problemelor. Neregulile depistate au fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: