Home / Justitie / Accident de mașină cu șase victime

Accident de mașină cu șase victime

Șase persoane, între care doi adolescenți, au ajuns în stare gravă la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut ieri, în afara comunei Oltenești.


”Conducătorul auto, care circula dinspre localitatea Crasna, din cauza oboselii dar și a neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Cei șase pasageri din mașină au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital”, a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.
La fața locului s-au deplasat o ambulanță, o mașină cu echipaj de prim ajutor, dar și echipajul de terapie intensivă mobilă. Patru dintre victime au fost transportate la Spitalul Municipal din Huși, iar două au fost duse la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, conform precizărilor făcute de Aura Popa, șeful Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.
(S.M.)

Șase persoane, între care doi adolescenți, au ajuns în stare gravă la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut ieri, în afara comunei Oltenești. ''Conducătorul auto, care circula dinspre localitatea Crasna, din cauza oboselii dar și a neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Cei șase pasageri din mașină au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital'', a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. La fața locului s-au deplasat o ambulanță,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

O femeie de 46 de ani a fost prinsa conducând, deși nu avea carnet

Polițiștii vasluieni cercetează o femeie ...

Accident cu patru mașini implicate, în apropiere de Buhăești. Trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la ...

Funcționar bancar din Bârlad, sub control judiciar după ce a făcut 40 de operațiuni bancare neautorizate

Polițiștii vasluieni anchetează o femeie, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: