Home » Social » Bârladul sub lupă: Blocat în ciocanul de la bâlci

Bârladul sub lupă: Blocat în ciocanul de la bâlci

Un bârlădean dornic de distracție a mers în week-end la renumitul bâlci, care se organizează în fiecare an la Bârlad.

barladul sub lupa 4Deși, era trecut de prima tinerețe, el s-a arătat dornic să încerce toate iujurile care au poposit în oraș. Pentru a simți adrenalina iujurilor, el a decis sbarladul sub lupa 1ă se dea în ciocan.

Pe lângă datul peste cap de care a avut parte în ciocan, la final a avut o surpriză și mai mare. Bara care îl proteja să nu alunece din scaun nu vroia să se mai deschidă, ținându-l prizonier pentru câteva minute.

Panicat a strigat după ajutor, iar în cele din urmă, unul din cei care dețineau acea mașinărie a venit cu o șurubelniță pentru a-l scoate pe bârlădean de acolo. După mai multe încercări, acesta a fost scos din „ghearele” ciocanului. Când a fost eliberat din scaunul ciocanului el și-a exprimat bucuria în fața mulțimii care se uita nedumerită. (D.P.)

Un bârlădean dornic de distracție a mers în week-end la renumitul bâlci, care se organizează în fiecare an la Bârlad. Deși, era trecut de prima tinerețe, el s-a arătat dornic să încerce toate iujurile care au poposit în oraș. Pentru a simți adrenalina iujurilor, el a decis să se dea în ciocan. Pe lângă datul peste cap de care a avut parte în ciocan, la final a avut o surpriză și mai mare. Bara care îl proteja să nu alunece din scaun nu vroia să se mai deschidă, ținându-l prizonier pentru câteva minute. Panicat a strigat după ajutor, iar în…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 2 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. mare branza , asa i-a fost norocul

%d blogeri au apreciat: